Oğan: Kimse bizden ayrılık beklemesin

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Oğan: Kimse bizden ayrılık beklemesin

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski MHP milletvekili Oğan, "Hiç kimse bizden bir ayrılık beklemesin. Asla buna müsaade etmeyeceğiz. Biz ülkücüyüz ve ülkücü ülkücünün öz kardeşidir." dedi.

Eski MHP milletvekili Sinan Oğan, "Hiç kimse bizden bir ayrılık beklemesin. Hiç kimse düşünmesin ki 'bunlar birbirine düşecek, kavga edecek, ayrışacak, şu olacak bu olacak'. Asla buna müsaade etmeyeceğiz. Biz ülkücüyüz ve ülkücü ülkücünün öz kardeşidir." dedi.

Adapazarı ilçesindeki bir restoranda partililerle bir araya gelen Oğan, 27 Mayıs ülkücü şehitlerini rahmet ve minnetle andığını söyledi.

MHP olarak "Bugün Kurultay yarın iktidar" dediklerini belirten Oğan, "O an geldi. Sayın Genel Başkanımız Milliyetçi Hareket Partisi'nin 10 Temmuz'da seçimli kurultaya gideceğini ilan etti. Bu Milliyetçi Hareket Partisi için bir dönüm noktasıdır. Şu an biz tarihe tanıklık ediyoruz." diye konuştu.

Çağrı heyetinin pazartesi günü bir araya geleceğini ve tüzük kurultayının tarihi ve yerini açıklayabileceğini dile getiren Oğan, şunları kaydetti:

"Elbette yetki ve takdir çağrı heyetimizdedir. Hareketimizi de bu vesileyle artık mahkemelerden kurtarmamız lazım, bize yakışır bir olgunlukla kurultaylarımızı gerçekleştirmemiz lazım. Bunun için 2 kurultay yapma zorunluluğumuz vardır. Eğer çağrı heyeti 10 Temmuz'a karar verecekse yaklaşık 15 gün önce en az bir tarih belirleyecektir, pazar günü olması gerekmektedir bu da muhtemeldir ki takdir çağrı heyetinde olmak kaydıyla tahminimi ve tavsiyemi söylüyorum sadece 19 Haziran'da Allah nasip ederse Ankara'da önümüze demir bariyerleri çektikleri yerde İnşallah kurultayımızı gerçekleştireceğiz."

Kurultayın ardından yaşanacak sürece de değinen Oğan, "Bu parti, dava bizimdir. Hiç kimse bizden bir ayrılık beklemesin. Hiç kimse düşünmesin ki 'bunlar birbirine düşecek, kavga edecek, ayrışacak, şu olacak bu olacak'. Asla buna müsaade etmeyeceğiz. Biz ülkücüyüz ve ülkücü ülkücünün öz kardeşidir." diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...