AB'den Türkiye'ye vize için heyet

Düzenleyen:
AB'den Türkiye'ye vize için heyet

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın “Vizesiz seyahat için AB’den gelen terörle mücadele yasalarının yumuşatılması dayatması sürerse, geri kabul anlaşması Meclis’ten çıkmaz" resti hemen sonuç verdi.

Buket Güven ANTALYA
AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans vize serbestisi ile ilgili yaptığı açıklamada, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı Ömer Çelik ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiğini belirtti. Sosyal medya hesabından gelişmelerle ilgili mesaj paylaşan Timmermans, vize muafiyetiyle ilgili sürdürülen görüşmeler kapsamında önümüzdeki hafta AB’den Ankara'ya bir heyetin geleceğini bildirdi.Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok da, “Kolombiya ile anlaşma yapıldı ve sonuçlandı. AB, Birleşik Arap Emirlikleri’ne vize uygulamıyor ve burada Türkiye’den daha üstün nitelikli bir demokrasi olduğunu düşünmüyorum” dedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...