Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Teselli potada

Düzenleyen:
Teselli potada

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Galatasaray'ı 80-55 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçerek Abdi İpekçi’deki rövanş öncesi final için dev bir adım attı

Fenerbahçe Spor Toto Basketbol Ligi'nin yarı final serisinde Galatasaray Odeabank'ı 80-55 mağlup etti ve üç galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği seride 2-0 öne geçerek büyük avantaj yakaladı. Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf ilk maçın aksine Galatasaray'dı. Yüzdeli hücumlarla ilk iki dakikayı 8-2'yle geçen Aslan, çeyreği Sinan Güler'den gelen 7 sayılık katkıyla 19-16 önde tamamladı. İkinci çeyreğe Sloukas ve Dixon'ın üçlükleriyle başlayan ev sahibi ekip bu bölümde maçın kontrolünü eline almayı başardı. 9 sayıya kadar çıkan fark ilk maçta Fenerbahçeli taraftarların tepkisiyle karşılaşan Göksenin'den gelen sayılarla erirken, devre 41-37'lik Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.
Bogdanovic ağırlığını koydu
İkinci yarıda dar rotasyon sebebiyle yorulan Galatasaray'ın savunma direncinin düşmesini iyi değerlendiren Obradovic'in takımı ilk yarının etkisiz ismi Bogdanovic'in de devreye girmesiyle son çeyreğe 60-46'lık üstünlükle girdi. Son çeyreğe de Bogdanovic'in bire bir hücumlarla kazandırdığı 7 sayıyla giren sarı-lacivertli takım, Galatasaray'ın dış şutları isabetsiz kullanmasıyla bitime 5 dakika kala 73-50 ile farkı 23 sayıya kadar çıkardı. Kalan bölümde her iki koç da Abdi İpekçi'de oynanacak üçüncü maçı da düşünerek ana rotasyondaki oyuncularını dinlendirmek için genç basketbolcularına şans verirken, Fenerbahçe sahadan 80-55'lik galibiyetle ayrıldı. Serinin üçüncü maçı yarın17.00'de Abdi İpekçi'de oynanacak, Fenerbahçe bu maçı da kazanması halinde finale yükselecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...