Koltuğunu kurtardı

Düzenleyen:
Koltuğunu kurtardı

SPOR Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için görevi bırakma fikri tamamen ortadan kalktı. Başkan yeni eylem planı için de düğmeye basacak

Galatasaray'ın kupa zaferi, Başkan Dursun Özbek ve yönetimin üzerine çöken olağanüstü kongre baskısını büyük ölçüde bertaraf etti. Daha önce haziranda kongreye gitme fikrini cepte tutan sarı-kırmızılı kulübün başkanı, bu düşüncesini rafa kaldırdı ama reform için de düğmeye basmaya hazırlanıyor. Özbek, Sportif A.Ş'nin yönetim kuruluna getirdiği eski başkan Alp Yalman ve Levent Nazifoğlu, kardeşi Mehmet Özbek ve Sportif Direktör Cenk Ergün ile birlikte özel bir toplantı yapacak. 
5 isim kesin gönderilecek
Bu toplantıda futbol takımının yeniden yapılanması, bütçesi ve transfer planı masaya yatırılacak. Kalması ve gönderilmesi belirlenen oyuncular hakkında yeniden durum değerlendirilmesi yapılacak. Hamit ile yeni sözleşme yapılmazken, Tarık Çamdal, Jose Rodriquez, Ryan Donk, Olcan Adın ve Eray İşcan büyük ölçüde gönderilecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...