Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pereira yeni sezonda da takımının başında

Düzenleyen:
Pereira yeni sezonda da takımının başında

SPOR Haberleri

Mali sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, gönderilme maliyeti 4 milyon avroyu bulan Pereira'dan vazgeçemiyor. Sezonu kupasız kapatan Portekizli, görevini Ali Yıldırım'ın denetiminde sürdürecek

M.EMİN ULUÇ

UEFA Finansal Kontrol Komitesi'yle 4 yıllık anlaşma imzalayan Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum hoca konusunda yönetimin elini kolunu bağlıyor. Avrupa, lig derken Türkiye Kupası'ndan da mahrum kalarak Türk futbol tarihinin en pahalı kadrosuyla sıfır çeken Vitor Pereira mali zorluklar sebebiyle yeni sezonda da koltuğunu koruyacak. Sıkı denetim altındaki Fenerbahçe, ekonomik sıkıntılar nedeniyle Pereira ve yardımcılarının 4 milyon avroyu bulan gönderilme bedeli yüzünden Portekizliye mecburen 1 yıl daha katlanacak. Ancak bu sefer ipler Ali Yıldırım'ın elinde olacak. Pereira, Samandıra'nın tek patronu olacak Ali Yıldırım'a düzenli olarak rapor verecek.
Şampiyon olmadan gitmem
Koca sezonu eli boş kapatmasına rağmen hakemleri, oyuncularını, rakipleri ve şartları suçlayan, yönetimi eleştirmekten çekinmeyen, ancak kendisinde kusur bulmayan Vitor Pereira'nın da gitmek gibi bir düşüncesi yok. Porto'nun teklifine rağmen Fenerbahçe'deki şartları son derece iyi olan Portekizli çalıştırıcı, "Geçen sezon her şey çok yeniydi. Yeni bir ülke, yeni bir takım ve birçok yeni transfer. Bu nedenle hatalar yaptık. Ama yeni sezonda hatalarımızı tekrarlamayacağız. Fenerbahçe'ye şampiyon olmak için geldim. Bunu başarmadan da ayrılmayacağım. Bu takımla kupa kaldırmadan kesinlikle bir yere gitmeyi düşünmüyorum" ifadesinde bulundu.
Kendi oyuncularını alacak
İyi bir takım olmak için çok para harcamanın gerekmediğini dile getiren Vitor Pereira'nın, "Yeni sezonda daha az oyuncu alacağız ama doğru transfer yapacağız. Daha az parayla, daha güçlü bir takım kuracağız" sözleri de dikkat çekti. Kendi oyun felsefesine uygun oyuncularla çalışmak isteyen Portekizlinin yönetime bir transfer listesi sunduğu, takımda sorun yaşadığı isimlerin de gönderilmesini istediği öğrenildi. Nani ve Robin van Persie'yle devam etmek istemeyen Pereira'nın yönetimden bu oyuncuların satılmasını talep ettiği, Diego'ya da gelecek planlarında yer vermediği belirtildi. Ba ise Pereira'nın özellikle takımda kalmasını istediği isim olarak öne çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...