HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

DAEŞ komutanı ABD hava saldırısında öldürüldü

Düzenleyen: /
DAEŞ komutanı ABD hava saldırısında öldürüldü
Steve Warren, Işid Komutanı, Haber

DÜNYA Haberleri

ABD Ordusu Sözcüsü Albay Steve Warren, koalisyonunun Iraklı güçlerin Felluce kentinin kontrolünü sağlaması içim yürüttüğü operasyonlara hava saldırıları ile destek verdiğini belirterek, operasyonlar sırasında DAEŞ'in Felluce komutanı Mahir El Bilavi’nin de aralarında bulunduğu 70 militanın öldürüldüğünü söyledi.

ABD Ordusu Sözcüsü Albay Steve Warren, düzenlediği basın toplantısında, ABD öncülüğündeki koalisyonun hava saldırılarıyla, Iraklı güçlerin Felluce kentinin kontrolünün yeniden sağlanması için yürüttüğü operasyonlara destek verdiğini kaydetti. Koalisyonun bölgedeki operasyonları desteklemek için son 4 günde 20 hava saldırısı gerçekleştirdiğini kaydeden Warren saldırılarda aralarında DAEŞ komutanının da bulunduğu 70 militanın öldürüldüğünü söyledi. ABD’li Albay, Mahir El Bilavi adlı DAEŞ komutanın 2 gün önce öldürüldüğünü sözlerine ekleyerek, Bilavi’nin ve diğer militanların öldürülmesinin düşmanı tamamen durdurmadığını ancak örgüte bir darbe olduğunu belirtti. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...