Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransız dev Türk şirketini satın aldı

Düzenleyen:
Fransız dev Türk şirketini satın aldı

Ekonomi Haberleri

Fransa'nın köklü mühendislik şirketlerinden olan Assystem S.A., Türkiye'de enerji sektöründe mühendislik ve danışmanlık hizmetleri veren Envy'nin yüzde 51'i satın aldı.

Rekabet Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan birleşme ve devralma duyurularına göre, Envy Enerji ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi'nin yüzde 51'lik çoğunluk hissesi Fransız HDL Development'ı nsahibi olduğu Assystem S.A.'ya devredildi.

12 BİNİN ÜZERİNDE ÇALIŞANI VAR

Hisseleri Fransız borsalarında işlem gören Assystem S.A., dünyanın sayılı şirketleri arasında bulunan Airbos, General Electric, Peugeot, Renault, Rolls Royce gibi markalara hizmet veriyor. Dev şirketlere ürün tasarlama ve geliştirme aşamasında çözümler üreten Assystem S.A.'nın 12 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.

2.EL ARAÇ PİYASASININ EN ÇOK SATAN MODELLERİ

Prof. Dr. Selçuk Yahşi tarafından kurulan Envy Enerji ve Çevre Yatırımları A.Ş. ise enerji sektöründe mühendislik çözümleri alanında faaliyetlerini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...