Nusaybin'de askerden şükür secdesi

Düzenleyen:
Nusaybin'de askerden şükür secdesi

GÜNDEM Haberleri

PKK'lıların bir bir teslim olduğu Nusaybin'de süren operasyonda sona yaklaşılırken, bir askerimiz namaz kılarken objektiflere takıldı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde hain terör örgütü PKK'ya art arda darbeler vuruldu. Büyük kayıplar veren PKK'da çözülme başlarken, Mehmetçik'in bölgedeki operasyonları devam ediyor.  Bugüne kadar 482 terörist etkisiz hale getirildiği Nusaybin'de, operasyonlar sonrası bir askerin namaz kılması objektiflere takıldı.

482 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Mardin Valiliği, Nusaybin'de devam eden 'Atmaca 7' adı verilen müşterek operasyonla ilgili elde edilen verilerin de yer aldığı yazılı açıklamada bulundu. Açıklamada, 14 Mart'ta başlatılan operasyonlarda bugüne kadar 482 teröristin etkisiz hale getirildiği, 68 güvenlik görevlisinin ise şehit olduğu bildirildi. Ayrıca bin 35 el yapımı patlayıcının etkisiz hale getirildiği, 36 çukurun kapatıldığını, 406 barikatın ise kaldırıldığı belirtildi.

OPERASYONDAN SONRA ŞÜKÜR SECDESİ

Kurulan bombalı tuzakların imha edildiği bölgede, bir askerin operasyondan sonra namaz kıldığı görüntülendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...