Balayı yerine hastaneye

Düzenleyen:
Balayı yerine hastaneye

MAGAZİN Haberleri

İş adamı Murat Kadıoğlu ile düğünden kısa süre önce ayrılan Şebnem Schaefer, olayın ardından ortadan kayboldu. Ünlü modelin, depresyona girdiği ve Almanya’daki klinikte 45 gün tedavi gördüğü iddia edildi.Uzun süredir ortalarda görünmeyen Şebnem Schaefer'le ilgili şok bir iddia ortaya atıldı...

DEPRESYONA GİRDİ

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre; Murat Kadıoğlu ile evlilik planları yapan hatta gelinliğini bile hazırlayan Alman modelin hayalleri bir tartışmayla suya düştü. Şebnem Schaefer, tartışmanın ardından nişanlısının ortadan kaybolmasıyla depresyona girdi. Ayrılığın olduğu sırada doğup büyüdüğü Almanya'da olan ünlü model, sık sık sinir krizleri geçirmeye başladı. Yaşadığı sıkıntıları atlatmak için yardım almaya karar veren Şebnem Schaefer, bunun üzerine Almanya'nın Katzenelnbogen şehrinde bir kliniğe yattı.Şebnem Schaefer'in tedavi gördüğü bu klinikte 1 hafta kalmanın bedeli 300 euro yani yaklaşık bin lira.

PODYUMA GERİ DÖNDÜ

'Fachklinik Katzenelnbogen Offenes Krankenhaus für Psychiatrie und Psychotherapie' isimli klinikte 45 gün boyunca tedavi gördüğü konuşulan Schaefer'ın teşhisi ise ağır depresyondu. Klinikteki tedavinin sonuç vermesiyle yeniden İstanbul'a dönen ve podyumlarda boy gösteren ünlü modelin, şimdilerde ise moralinin yerinde olduğu öğrenildi.

Balayı yerine hastaneye

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...