Kaçırılan iş adamı çekyattan çıktı

Düzenleyen:
Kaçırılan iş adamı çekyattan çıktı

GÜNDEM Haberleri

Fatih'te Irak uyruklu 66 yaşındaki iş adamını kaçırarak 2 gün boyunca elleri ve ayaklarını bağlayarak çekyatın altında sakladıkları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Fatih'te 150 bin dolar fidye almak için kaçırdıkları 66 yaşındaki Irak uyruklu iş adamını kaçırarak 2 gün boyunca çekyatın altında saklayan 2 kişi gözaltına alındı.

150 BİN DOLAR FİDYE İSTEDİLER

Fatih'te 25 Mayıs 2016 tarihinde polise başvuran Eyman Alhasim babasının ikametgah işlerini halletmek için evden çıktığını ve kendisinden bir daha haber alamadıklarını söyledi. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğüne ifade veren Eyman Alhasim, kendisini telefonla arayan bir kişinin babasının hayatı karşılığında 150 bin dolar fidye istendiğini belirtti.

TELEFON KAYITLARI VE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ELE VERDİ

Bu şikayet üzerine harekete geçen polis telefon kayıtları ve güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek kaçırılan işadamının zorla tutulduğu Fatih'teki evi tespit etti. Dün akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eve baskın yapıldı. Baskın sırasında evde bulunan Irak uyruklu Abdulseddar A.(25) ile Rami A.(21) gözaltına alındı.

POLİS, İŞ ADAMINI ÇEKYATIN ALTINDA BULDU

Polis evde yaptığı aramada kaçırılan işadamı Basım Muhammet Abet Alhasim'i evde bulunan çekyatın içinde buldu. Elleri, ayakları ve ağzı bantlı bir halde bulunan mağdur şahıs polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

"BENİ ÖLDÜRECEKLER DİYE ÇOK KORKTUM"

Gasp Büro Amirliğine getirilen mağdur işadamı kendisini kurtaran polislere teşekkür ederken "Beni öldürecekler diye çok korktum." dedi.Poliste işlemleri tamamlanan Abdulseddar A. ile Rami A. adliyeye gönderirilirken, olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişinin daha arandığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...