Gaziantep'e roket atılan 4 DAEŞ mevzisi anından imha edildi

Düzenleyen:
Gaziantep'e roket atılan 4 DAEŞ mevzisi anından imha edildi

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanlığı, Gaziantep'e roket atılan 4 DAEŞ mevzisinin hedef tespit radarıyla imha edildiğini duyurdu.

Suriye'de IŞİD kontrolünde olan bölgeden Gaziantep Havaalanı'na iki roket mermisi atıldı. Mermi havaalanı yakınındaki bir yola düştü. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. DAEŞ'in bu saldırısına anında karşılık vren TSK, Gaziantep'e roket atılan 4 DAEŞ mevzisinin hedef tespit radarıyla imha edildiğini duyurdu.

104 DAEŞ'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri ile ABD liderliğindeki koalisyon güçleri Suriye tarafında DAEŞ terör örgütüne karadan ve havadan yaptığı taarruzlarla ağır darbe vurdu. 104 DAEŞ'li öldürüldü haberlerinin ardından ajanslara roket mermisi haberi düştü. Ancak haber bu kez roket mermilerinin yağdığı Kilis'ten değil Gaziantep'ten geldi.

HEMEN ARKASINDAN ANTEP'E ROKET MERMİSİ

TSK'nın DAEŞ'i vuduğu haberlerinin hemen ardından Suriye tarafından atılan 2 roket mermisi Gaziantep Havaalanı yakınlarındaki lojman bahçesine ve boş araziye düştü.

İKİ ROKET DÜŞTÜ

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, Gaziantep Havaalanı yakınlarında bulunan lojmanların yanındaki boş arsaya iki roket mermisinin düştüğü bildirildi. Mermilerden biri patlarken, diğeri patlamadı. Lojmanların boşaltıldığı belirtildi.

ANINDA KARŞILIK

DAEŞ'in bu hamlesi sonrası yeniden harekete geçen TSK, Gaziantep'e roket atılan 4 DAEŞ mevzisini hedef tespit radarıyla imha etti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...