Trabzonspor, Bayern Münih'li yıldızın peşinde

Düzenleyen:
Trabzonspor, Bayern Münih'li yıldızın peşinde

SPOR Haberleri

Rusya'daki Türk'lere yapılan baskılara dayanamayıp, yedek kalacağını bile bile Bayern Münih'in yolunu tutan gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı'ya, bordo mavili kulübün talip olduğu açıklandı. Trabzonsporlu yöneticilerin, genç futbolcunun babasıyla bir görüşme yaptığı da ortaya çıktı.

Devre arasında Bayern Münih'e transfer olan gurbetçi stoper Serdar Taşçı adım adım Trabzonspor'a yaklaşıyor.

TAŞÇI YEŞİL IŞIK YAKTI

Bayern Münih'te forma şansı bulamadığı gibi Mats Hummels'in de transfer edilmesiyle Bayern'de forma giyme şansı pek kalmayan Serdar Taşçı Trabzonspor'a yeşil ışık yaktı.

BABASI İLE GÖRÜŞTÜLER

Serdar Taşçı'nın babası Nihat Taşçı'nın da Başkan Muharrem Usta ve bazı yöneticilerle bir görüşme yapması camiayı iyice umutlandırdı. Artvin doğumlu bir gurbetçi olan ve daha önce oğlunun Trabzonspor forması giymesini istediğini söyleyen Nihat Taşçı, oğluyla birlikte Ramazan bayramında Artvin'de olacağını görüşmek isterse oğlunu Trabzon'a getirebileceğini söyledi.

BONSERVİSİ SPARTAK MOSKOVA'DA

Spartak Moskova'nın oyuncusu olan Serdar, Rusya'daki Türklere karşı yaşanan tepkiler sonrasında ayrılmaya karar vermiş yedek kalacağını bile bile Bayern Münih'in yolunu tutmuştu. 29 yaşında ve 1.86 boyunda olan Serdar Taşçı 14 kez Almanya Milli Takımı'nın formasını giydi. 7 yıl Stuttgart'ta oynadıktan sonra 2013 yılında Spartak Moskova'ya transfer olan Serdar, bu takımda 42 maçta forma giymişti.

Trabzonspor, Bayern Münih'li yıldızın peşinde

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...