Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Çolak'tan veda mesajı

Düzenleyen:
Emre Çolak'tan veda mesajı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın alt yapısından yetişip 14 yıl aynı formayı giydikten sonra İspanya'nın Deportivo La Coruna takımına imza atan Emre Çolak, Galatasaray'a veda mesajı yayınladı.

Galatasaray ile sözleşmesi biten Emre Çolak, İspanya La Liga ekibi Deportivo la Coruna ekibiyle anlaşmaya vardı. İspanyol ekibinin resmen duyurduğu Emre, Instagram’dan veda mesajı yayınladı.

Emre Çolak’ın açıklaması şöyle; 

“Kapısından içeri adım attığımda 11 yaşındaydım. İlk günden itibaren anladığım bir şey vardı. Bir gün Ali Sami Yen Stadı’nda oynamalıydım. İlk zamanlar sadece içinden seken topları toplayarak yaklaşabildiğim o sahaya çıktım, galibiyetler yaşayan takımın parçası oldum, tribünlerden yükselen ismimi duydum. Her defasında sırtıma geçirdiğim formanın ağırlığını hissederek hareket etmeye çalıştım. Florya’da bize öğretilen doğruları sergilemek için çaba gösterdim. İyi günler olduğu gibi, kötü günler de gördük hep beraber. Hepsinin de üstesinden geldik. İnsanın hedefleri, yaşadıklarıyla birlikte büyüyor. Galatasaray ile şampiyon olmak, 11 yaşındaki o çocuğun bile hayallerinden fazlasıydı. Kulübüme bizim için büyük anlamı olan Türkiye Kupası ile veda etmek de öyle. Şimdi aradan geçen 14 yılın ardından her karışını ezbere bildiğim, bir parçam gibi hissettiğim Florya Metin Oktay Tesisleri’nden ayrılık vakti. Benim üzerimde emeği olan, sadece bir futbolcu olarak değil, insan olarak da beni büyüten tüm büyüklerime, hikâyenin başlangıcında yer alan Atışalanıspor’daki Emin Tetikli Hocam nezdinde tüm hocalarıma, takım arkadaşlarıma, Florya çalışanlarına ve bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Galatasaray’ı ve sizleri çok sevdim. Artık İspanya’da, Deportivo de La Coruña’nın başarısı için mücadele edeceğim; ama kalbim her zaman sizlerle olacak.

Sevgilerimle,

Emre Çolak”

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...