Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Özbek ve kurmayları Hollandalı yıldızı kesin olarak takımda tutmaya karar verdi

Düzenleyen:
Özbek ve kurmayları Hollandalı yıldızı kesin olarak takımda tutmaya karar verdi

SPOR Haberleri

G.Saray yönetimine bir nevi danışmanlık yapan Alp Yalman'ın, "Taraftarla buzlar eridi. Sneijder satılırsa isyan çıkar" sözleri üzerine başkan Özbek bu düşünceyi aklından çıkardı.

Burhan Can TERZİ 

Türkiye Kupası zaferiyle derin bir nefes alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gelecek sezonun planlamasını yapmak için düğmeye bastı. Temmuz ayı için Fatih Terim'den söz alan bu seveple teknik direktör konusunda acele etmeyen sarı-kırmızılı kulübün başkanı dün, Sportif A.Ş'ye getirdiği Alp Yalman, yönetici Mehmet Özbek ve futbol direktörü Cenk Ergün ile toplantı yaptı. Dörtlü zirvede Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder konusu masaya yatırılırken Dursun Özbek "Çin'den astronomik bir teklif gelirse ne yapmalıyız" şeklinde bir soru yönelterek kurmaylarından fikir istedi. 

Mukavelesi 2018’e kadar

Eski başkan Alp Yalman, Mehmet Özbek ve Cenk Ergün'e fırsat vermeden "Sneijder'i satmak demek taraftarı karşına almak demek. Ayrıca gelecek onun gibi bir oyunucuyu nerede bulacağız. Kesinlikle satılmamalı" diyerek kesin tavrını koydu. Cenk Ergün ve Mehmet Özbek de, Yalman'ı onaylarken G.Saray Başkanı, Sneijder satma fikrini rafa kaldırdı.  Hollandalı yıldızın Galatasaray ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Sneijder, başta Çin Kulüpleri olmak üzere, Avrupa ekiplerinin de kıskacındaydı. F.Bahçe maçında 45 dakika sahada kalabilen Sneijder'in kalp ritim bozukluğu yaşadığı belirtilmişti.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...