Trabzonspor'da mali tablo korkunç

Düzenleyen:
Trabzonspor'da mali tablo korkunç

SPOR Haberleri

Hacıosmanoğlu döneminden kalan borçları ödediklerini söyleyen Usta, kulübe kaynak sağlamanın çok zor olduğunu söyledi.

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, divan kurulunda kulübün durumu hakkında son derece çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kulübün geçmişe dönük borçlardan dolayı şu anda acil olarak 230 milyon liraya ihtiyaç duyduklarını belirten Muharrem Usta, "Sadece özel şirketlere 430 milyon lira borcumuz var. Kaynak bulmamız çok zor. UEFA ile yaptığımız anlaşma neticesinde kemerleri sıkmak zorundayız" dedi. Hacıosmanoğlu yönetimini vaktiyle destekleyen üyelere seslenen Başkan Usta, "Çürümüş burası çürümüş. Yeni yapacağımız işlere destek olun. Burayı ayağa kaldırmak için size koşacağız" dedi. 

Hacıosmanoğlu'dan sitem 

Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Trabzonspor Başkanı, "İhtiyacımız olan 7 mevkide 35 oyuncu var. Defalarca izlendi. Görüşmeler başlandı. Görüştüğümüz futbolcular, gazetelerde çıkanların yüzde 10'undan fazla değil" açıklamasında bulundu. Öte yandan eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklamada, "Muharrem Usta'yı arıyorum açmıyor. Burada art niyet var. Borsada sermaye arttırımı ile kulübe 50 milyon liralık kaynak oluşturabilir. Tavsiye vermek için arıyorum ama açmıyor" dedi.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...