Fenerbahçe Gökhan'dan, milli yıldız da menajerinden vazgeçmiyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe Gökhan'dan, milli yıldız da menajerinden vazgeçmiyor

SPOR Haberleri

Gökhan Gönül'le sözleşme yenilemek isteyen Fenerbahçe Yönetimi, tecrübeli oyuncunun temsilcisi Ahmet Bulut'a kapıyı kapatırken, yıldız da, menajeri olmadan masaya oturmayı kabul etmedi.

M. Emin ULUÇ 

Oyunculara karşı taviz vermemesiyle tanınan Başkan Aziz Yıldırım'ın uzlaşmaya yanaşmayan tavrı bir yıldızın daha Fenerbahçe'den kopmasına neden olabilir. Galatasaray derbisi öncesi Vitor Pereira'yla kriz yaşayan Caner Erkin'i kapının önüne koyan Aziz Yıldırım şimdi de Gökhan Gönül konusunda sınırları zorluyor. 30 Haziran'da sözleşmesi bitecek milli yıldızla yeni mukavele imzalamak isteyen Fenerbahçe'nin görüşmelerde Gökhan'ın menajeri Ahmet Bulut'u istememesi krize sebep oldu. Başkan Aziz Yıldırım, Bulut'la masaya oturmayacağını belirtirken, Gökhan'ın da menajerinden vazgeçmemesi temasları kilitledi. Ancak bu sefer Başkan Aziz Yıldırım çok da haksız değil. 

Beşiktaş'la görüşmesini affetmiyor

Menajerlere karşı fiyat yükselttikleri için genel olarak mesafeli bir duruşu olan Aziz Yıldırım'ın, Ahmet Bulut'u istememesinin sebebi, sezon içinde Beşiktaş'la yaptığı görüşmeler. Bulut'un, sözleşmesi devam eden oyuncusunu Beşiktaş'a pazarlama çabası Yıldırım'ı tepkisine neden olmuş durumda. Gökhan'ın Fenerbahçe'de kalması halinde 100 bin avro kazanacak olan Ahmet Bulut, oyuncusunu Beşiktaş'a götürebilirse 750 bin avro gelir elde edeceği için siyah-beyazlılardan yana saf tutuyor. Bulut, Gökhan'ı Beşiktaş'a götürmek için elinden geleni yaparken, Fenerbahçe, milli yıldıza 2 milyon avro'luk teklif ederek beklemeye geçti. Gökhan kabul ederse kalacak, aksi takdirde başka bir teklif yapılmayacak.

Gönül’ü Beşiktaş ve 5 kulüp istiyor

Gökhan Gönül’ün menajeri Ahmet Bulut’tan sıcak açıklama.. Fenerbahçe ile mukavelesi 31 Mayıs’ta bitecek milli oyuncu konusunda NTVSPOR’a konuşan Bulut, “Fenerbahçe ile bugüne kadar kontratın yenilenmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı. Bundan sonra da olacağını sanmıyorum. Çünkü sarı-lacivertli kulüp, Gökhan'ın menajeri ile görüşmeyeceğini açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe ile temasım olmayacak. Beşiktaş dışında İngitere ve İspanya'dan 5 farklı kulüp Gökhan için teklifte bulundu. Yaptığımız bir anlaşma yok” ifadesini kullandı.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...