Tasarruf zamanı

Düzenleyen:
Tasarruf zamanı

SPOR Haberleri

Yaşanan mali sıkıntı nedeniyle ekonomik tecbirler almaya başlayan Fenerbahçe, yüksek maliyetli oyuncuları elden çıkararak tasarrufta bulunmayı planlıyor.

Transferde bonservisi elinde olan oyuncular ve kiralık isimlere öncelik veren sarı-lacivertliler, Nani, Van Persie, Diego gibi isimleri de göndererek maliyetleri düşürmeyi hedefliyor. Fenerbahçe yollarını ayıracağı Van Persie, Diego, Nani, Kadlec, Meireles, Caner Erkin, Serdar Kesimal, Markovic ve Mehmet Topuz'a yıllık 26 milyon avro garanti para ödüyor. Öte yandan yönetimin tasarruf tedbirleri arasında feda ve küçülme de bulunuyor. Oyunculardan maaşlarında indirim isteyecek olan sarı-lacivertliler, amatör şubelerde deküçülmeye gitmeyi planlıyor. Ayrıca, kulüpten yapılacak personel çıkarmalarıyla da masrafların minumuma indirilmesi ön görülüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...