Ada'da hoca savaşı

Düzenleyen:
Ada'da hoca savaşı

SPOR Haberleri

Mourinho, Guardiola, Conte, Klopp, Wenger ve son şampiyon Ranieri... Premier Lig'de gelecek sezon çok sıcak olacak.

Jose Mourinho'nun Manchester United'ın başına geçmesinin ardından Premier Lig yıldız teknik adamların gövde gösterisine hazırlanıyor. United'ın tarihi rakibi Manchester City yeni sezonda Bayern Münih'ten ayrılan  Pep Guardiola'yı takımın başına getirecek. Mourinho ile Guardiola'nın Manchester'daki buluşması sadece İngilizleri değil, bütün Avrupa'yı şimdiden heyecanlandırmış durumda. Liverpool ise Jürgen Klopp ile son derece umut verici bir sezonu geride bıraktı. Sezonun ortasında teslim aldığında tanınmaz halde olan takımı UEFA Avrupa Ligi finaline taşıyan Klopp, bu sezon kendi transferleriyle yola çıkacak. 

Ranieri'nin işi zor

Taraftarların sevgilisi haline gelen ve kendisine "Özel biriyim" diyen Mourinho'nun aksine normal biri olduğunu söyleyen Alman hoca çılgın tavırları ve keyifli futbol anlayışı ile Premier Lig'e yine keyif katacak. Yıllardır Arsenal'e çok para kazandıran ama şampiyonluk yaşatamayan Arsene Wenger'in işi bu sezon çok daha zor olacak. Londra ekibi  Juventus ile başarıdan başarıya koşan Antonio Conte ise 'garantici'  futboluyla Chelsea'nin yeni sezondaki en büyük kozu. İşi en zor olan ise son şampiyon Claudio Ranieri... Peri masalı ile Leicester City'ye Premier Lig şampiyonluğu yaşatan İtalyan teknik adam, istikrarı sürdürmek, Avrupa arenasında da başarı olmak için uğraşacak...

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...