Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Esenkent'in yeni yüzü: Eval Park İstanbul

Düzenleyen:
Esenkent'in yeni yüzü: Eval Park İstanbul

Ekonomi Haberleri

Avrupa yakasında geliştirdiği nitelikli projelerle adından söz ettiren Eval İnşaat, şimdi de Esenkent’te Evalpark İstanbul projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Markalı konut sektöründe sembol niteliği taşıyacak bir projeye daha imzasını atacak firma, Esenyurt bölgesinde konut alıcılarına yatırım değeri yüksek bir proje sunuyor. İstanbul’un her geçen gün değerlenen bölgesinde 217 milyon TL’lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Evalpark İstanbul, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. 
1+1 LÜKS DAİRELER 230.400 TL’DEN BAŞLIYOR
Esenyurt Esenkent’te konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, 43 bin metrekare arsa üzerinde 1100 konut ve 30 ticari üniteden oluşuyor.
Evalpark İstanbul’da daire fiyatları 230.400 TL’den başlarken projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 farklı metrekare daireler ile 9 tip konut seçeneği sunuluyor.
Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 72 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Ulaşım akslarının çevrelendiği bir bölgede yer alan Evalpark İstanbul, 1100 konut ve bünyesindeki ticari üniteleriyle Esenkent’in yeni yüzünü oluşturacak.
SOSYAL DONATI ZENGİNİ BİR PROJE
Eval İnşaat, projesinin 23 bin metrekaresini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı tasarladı.
Projede; yüzme havuzu, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, tenis kortları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve yürüyüş parkuru ile aile öncelikli modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.
Proje bitiminde yaklaşık 4.000 bin kişinin yaşayacağı Evalpark İstanbul’un mimarisinde Saryap Mimarlık AŞ’nin imzası yer alıyor.
ULAŞIM AĞLARINA YAKIN BİR BÖLGEDE YER ALIYOR 
Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Evalpark İstanbul, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje, Esenyurt bölgesinde, TEM Otoyoluna yakın bir mesafede yükselirken inşaatları bitme aşamasına gelen; Kuzey  Otoyolu, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi dev projelerin çevrelendiği bir bölgede yer alması, Evalpark İstanbul’u şehrin gözde projesi haline getiriyor. 
İnşa çalışmalarına başlanılan proje, 24 ayda teslim edilecek.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...