Deportivo, Emre Çolak'ı "Yeni Arda Turan" olarak lanse etti

Düzenleyen:
Deportivo, Emre Çolak'ı "Yeni Arda Turan" olarak lanse etti

SPOR Haberleri

La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna, Emre Çolak transferini Arda Turan'a benzetti, raporda "Hem yetenekli hem de gelecekte satışı yapılabilir." ifadelerine yer verildi.

Galatasaray ile yollarını ayırarak sürpriz bir transferle Deportivo La Coruna'ya giden Emre Çolak yeni bir maceraya hazırlanıyor. Gelecek sezon İspanya La Liga'da mücadele edecek 25 yaşındaki Emre için Arda Turan örneğinin etkili olduğu belirtildi. Endülüs temsilcisinin, Emre Çolak transferi öncesi yaptığı araştırmada Arda'nın 2011 yılından bu yana İspanya'da özellikle Atletico Madrid dönemindeki etkili görüntüsü ve Barcelona'ya giderek para kazandırması örneği öne çıkarıldı.

RAPORLAR BAŞARILI

Arda gibi Galatasaray altyapısından çıktığı ve 25 yaşına kadar ciddi anlamda tecrübe kazandığı vurgulanan Emre'nin, izleme heyetinin raporlarında da başarılı göründüğü kaydedildi.

1 yıldır İspanyol kulübü tarafından özel olarak izlenen Emre'nin hem yaşı itibariyle gelecekte satışı yapılabileceği hem de yeteneğiyle etkili olmasının beklendiği aktarıldı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...