Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pepe rezil oldu

Düzenleyen:
Pepe rezil oldu

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi finalinde Atletico Madrid ile oynadıkları maçta bir çok kez kendisini abartılı bir şekilde yere atan Real Madrid'in Portekizli defans oyuncusu Pepe'yle, hakem dahil herkes dalga geçti.

Hemen hemen her pozisyonda kendini yere atıp yüzünü tutup yerde yuvarlanan Pepe, özellikle Filipe Luis'e karşı yaptığı hareketlerle komik duruma düştü. Hakemin bile tepkisini çeken hareketleriyle rol yapan ve taraftarları provoke eden Portekizli futbolcuya özellikle sosyal medyadan tepki yağdı.

 

LINEKER AĞIR KONUŞTU

En büyük tepkiyi gösteren isim ise efsane İngiliz futbolcu Gary Lineker oldu. Lineker attığı tweet'inde Pepe için en kibar şekliyle 'geri zekalı' anlamında çevrilebilecek bir ifade kullandı.

Pepe rezil oldu

HAKEM DİL ÇIKARDI

Bu arada maçın hakemi Mark Clattengburg'un da Pepe'nin hemen hemen her pozisyonda Hollywood filmlerini kıskandıracak performans sergilemesi sonrasında verdiği ilginç tepkiler de (dil çıkarma gibi) sosyal medyanın gündemindeydi.

Pepe rezil oldu

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...