Bir günde 4 otobüs kazası: 5 ölü 100'e yakın yaralı

Düzenleyen:
Bir günde 4 otobüs kazası: 5 ölü 100'e yakın yaralı

GÜNDEM Haberleri

Bugün yurdun farklı noktalarında peş peşe otobüs kazaları haberleri geldi. Şu ana kadar bu kazalarda maalesef 5 vatandaş hayatını kaybetti, 100'e yakın kişi de yaralandı.

Yurdun farklı noktalarında meydana gelen trafik kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti.

İLK KAZA GECE YAŞANDI

İlk kaza haberi Yozgat'tan geldi. Yozgat'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 5'i ağır 30 kişi yaralandı.

KÖY AYRIMINDA DEVRİLDİ

Alınan bilgiye göre, Sabit Gençkurt idaresindeki 53 HP 505 plakalı, özel bir firmaya ait yolcu otobüsü, Yozgat-Çorum karayolu Sarımbey köy ayrımı yakınlarında devrildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 30 KİŞİ YARALANDI

Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yaralılar, Yozgat ve Çorum'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KONYA'DAN RİZE'YE GİDİYORDU

Yozgat-Çorum karayolu kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatıldı.

Yolcu otobüsünün, Konya'dan Rize'ye gittiği öğrenildi.

ANTALYA'DA 2 ÖLÜ, 5 YARALI

Antalya'nın Çubukbeli Mevkii'nde kayalığa çarpan yolcu otobüsündeki yolculardan 30 yaşındaki Samet Gider ile 72 yaşındaki Zekiye Kaya öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, bu sabah erken saatlerde Burdur- Antalya Karayolu, Döşemealtı İlçesi Çubukbeli Mevkii'nde meydana geldi.

Bursa'dan Antalya'ya gelen 16 KN 581 plakalı yolcu otobüsü, bilinmeyen nedenle yoldan çıkarak kayalığa çarptı. Otobüsteki yolculardan Samet Gider ile Zekiye Kaya öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredekilerin yardımıyla Antalya'daki çeşitli hastanelere sevk edildi.

ÇORUM'DA OTOBÜS DEVRİLDİ: 21 KİŞİ YARALANDI

Ali Erden (49) yönetimindeki 34 UCC 39 plakalı yolcu otobüsü, Çorum-Ankara karayolunun 18'inci kilometresinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi.

Kazada sürücü Erden ile yolcular Kübra (21) ve Hikmet Er (51), Yaşar Bölükbaşoğlu (54), Fatma (5) ve Pınar Geçgün (29), Sedi Hamit (44), Satı (46) ve Kemal Şenoğlu (52), Hüssein Ali (6), Alaattin (66) ve Hamide Başer (60), OsmanYoldaş (25), Kadir Pamukçu (34), Mehmet Şamil Könez (36), Burhan Usta (53),Eren Yılmaz Kurtça (18), Gökhan Altunbaş (27), Hamide Tangal (44), Mahmut (24) ve Abdulvahap Yıldız (19) yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ile polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Otobüste sıkışan bazı yolcular, ekiplerin çalışmasıyla araçtan çıkarıldı.Ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Yozgat'ta tur otobüsünün devrilmesi sonucu 40 kişi yaralandı.

OTOBÜS ŞARAMPOL DEVRİLDİ: 40 YARALI

Yozgat'tan bir kaza haberi daha geldi. Alınan bilgiye göre, Kasım Koçbıyık idaresindeki 34 AJ 7571 plakalı tur otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Ozan beldesi yakınlarındaki Sazlıdere mevkisinde şarampole devrildi.

Kazada otobüsteki 40 kişi yaralandı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yozgat, Akdağmadeni ve Sorgun Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

ZİYARETTEN DÖNÜYORLARDI

Otobüstekilerin, Sivas'ta türbe ziyareti yaptıktan sonra İstanbul'a dönmek için yola çıktığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...