Kurtulmuş'tan 65. hükümet mesajı

Düzenleyen:
Kurtulmuş'tan 65. hükümet mesajı

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş,"Güvenoyu alan 65. Cumhuriyet Hükümetimizin ülkemiz ve milletimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum, Allah mahcup etmesin" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "65. Cumhuriyet Hükümetimizin ülkemiz ve milletimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı.  65. Hükümetin Mecliste güvenoyu almasının ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Kurtulmuş, şunları kaydetti: "Güvenoyu alan 65. Cumhuriyet Hükumetimizin ülkemiz ve milletimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Allah mahcup etmesin." 

Kaynak, Bozdağ ve Özhaseki de başarı temennisinde bulundu
Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Türkiye Cumhuriyeti 65. Hükümeti olarak güvenoyu aldıklarına dikkati çekerek, "Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin." mesajını paylaştı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 65. Hükümetin 315 oyla TBMM'de güvenoyu aldığını hatırlatarak, "Hayırlı olsun. Şimdi iş zamanı. Bismillah" değerlendirmesini yaptı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "65. Türkiye Cumhuriyeti ve 7. AK Parti Hükumetini tebrik eder, millete hizmet ve 2023 yolunda başarılar dilerim." ifadesini kullandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...