Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Genç motosikletçi kazada hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Genç motosikletçi kazada hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

E-5 karayolu Merter mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kaza, saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Can, E-5 karayolu Merter mevkiinde önündeki 34 JM 905 plakalı Erdoğan Ö. idaresindeki otomobili sollamak istedi. Otomobil sürücüsünün kendisini fark etmemesi ile otomobil ile bariyerler arasında sıkışan motosiklet sürücüsü, metrobüs yolunun bariyerlerine çarptı.

Çarpmanın etkisi ile kaskı takılı olmasına rağmen başına ağır darbe alan genç, yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kazanın ardından duran otomobil sürücüsü Erdoğan Ö., Murat Can’ın yardımına koştu ancak genç motosikletçi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde Murat Can’a müdahale eden sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi. Kaza noktasında araştırma yapan emniyet ekipleri ise bir kişinin ölümü ile sonuçlanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...