Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul’daki yangın kurtarma rezaletine döndü

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
İstanbul’daki yangın kurtarma rezaletine döndü

YAŞAM Haberleri  / iHA

Fatih’te, beş katlı bir binada çıkan yangın, kurtarma rezaletine sahne oldu.

Çatısı alevler içinde kalan binadan çıkarılan ağır yaralı vatandaşa yardım etmek isteyen vatandaşlar, su yerine yanlışlıkla yağ döktü. Olay yerinden geçerken sağlık ekiplerine yardım etmeye çalışan bir hemşire de "Adam sizin yüzünüzden enfeksiyondan ölecek" diyerek çevredeki vatandaşlara tepki gösterdi.

Yangın, Yedikule mahallesi İmam Hüseyin sokağında 5 katlı binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler çatıyı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Bir yandan itfaiyeyi bekleyen vatandaşlar diğer yandan yangına kendi imkanları ile müdahale etti. Olay yerinden geçen bir hemşire de yangını görünce sağlık ekibine yardıma koştu. Ancak vatandaşların yardım çabası, kurtarma rezaletine dönüştü. Çatısı alevler içinde kalan binadan çıkartılan ağır yaralı vatandaşa yardım etmek isteyen vatandaşlar, su yerine yanlışlıkla yağ döktü. Yaşananları gören hemşire çileden çıktı. Vatandaşları azarlayan hemşire, "Adam sizin yüzünüzden enfeksiyondan ölecek" diyerek vatandaşlara tepki gösterdi. Ağır yaralı vatandaş, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yangın sırasında fenalaşan bazı vatandaşlar da sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yangın, itfaiyenin uzun süren çabası sonucu söndürüldü.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...