Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 kişi geri dönüyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
10 kişi geri dönüyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Geçen sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren 10 futbolcu geri dönmeye hazırlanıyor. Galatasaray ise, sadece Dzemaili ve Bruma’ya kapıyı açmak istiyor

Sözleşmeleri biten Hamit Altıntop, Emre Çolak ile Jason Denayer'e veda eden Galatasaray'ı, geçen sezon kiralık verdiği ve geriye dönmeye hazırlanan 10 oyuncusu düşündürüyor. Alex Telles, Bruma, Blerim Dzemaili, Lucas Ontivero, Salih Dursun, Sercan Yıldırım, Furkan Özçal, Oğuzhan Kayar, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'yi kiralayan kulüpler, satın alma opsiyonlarını kullanmadı. Yönetim, sadece Dzemaili ve Bruma'nın geri dönüşüne sıcak bakarken, İnter'in bonservisini almadığı Telles'in ise kendisine kulüp bulacağı tahmin ediliyor. Galatasaraylı yetkililer, diğer oyuncularların sözleşmelerini detaylıca inceletiyor. Sözleşmeleri en az zararla feshetme yolunu arayan Galatasaray, UEFA ile yaptığı anlaşma gereği takım bütçesini yüzde 20 azaltmak zorunda.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...