Beşiktaş'tan Gomez'e son mesaj

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Beşiktaş'tan Gomez'e son mesaj

SPOR Haberleri  / Sabah

Süper Mario’nun durumunun belirsiz olması siyah-beyazlılarda sıkıntıya neden oldu. Transferdeki yol haritasını bir an önce netleştirmek isteyen yönetim, golcü futbolcuya 12 gün süre tanıdı

Attığı 26 golle Beşiktaş'ın şampiyonluğa ulaşmasında başrol oynayan Mario Gomez, şu sıralar siyah-beyazlı kulübün en büyük belirsizliği oldu. Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle transferdeki yol haritasını bir an önce netleştirmek isteyen Kara Kartal, takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Alman yıldıza son mesajını yollayarak kararını 10 Haziran'da başlayacak EURO 2016 öncesi vermesini istedi.

ETO'O ADAYLAR ARASINDA
 Gomez, "Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" dediği takdirde Fiorentina ile yapılan anlaşmadaki opsiyon süresi dolduğu için siyah-beyazlıların nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Gomez'in olumsuz cevap vermesi durumunda ise Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir forvet alınacak. Siyah-beyazlıların golcü listesinde Falcao, Mandzukic ve Eto'o'nun olduğu öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...