Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

B Planı Barçalı

Düzenleyen:
B Planı Barçalı

SPOR Haberleri

Başkan Aziz Yıldırım, menajerine kapıları kapattığı Gökhan Gönül’e “Ya bizim şartlarımızı kabul et ya da git” dedi. Alternatif olarak da Barcelonalı Douglas belirlendi

M.EMİN ULUÇ

Adı Beşiktaş’la anılan ve her geçen gün siyah-beyaza yaklaşan Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’deki geleceği tamamen kendisine bağlı. Milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut’la görüşmeyeceğini belirten Başkan Aziz Yıldırım, karşı taraftan gelen “Ben de onlarla görüşmem” cevabıyla iyice sinirlendi. Sezon içinde Gökhan’ı Beşiktaş’a pazarlayan Ahmet Bulut’a tavır alan Yıldırım, ünlü menajerin de kendisine aynı şekilde cevap vermesi üzerine Gönül’e, “Ya kendin gelip bizimle görüşürsün ya da kendin bilirsin” diyerek kapıyı gösterdi. Yıldırım-Bulut restleşmesi sonrası arada kalan Gökhan Gönül daha önce vazgeçmeyeceğini söylediği menajerinden yana ısrarcı olursa Fenerbahçe kapıları yıldız oyuncunun yüzüne kapanacak. 
Tek gelirse sorun yok
Gökhan, Bulut olmadan masaya oturursa imzada sorun olmayacak. Gönül’den vazgeçmek istemeyen Fenerbahçe’nin buna rağmen geri adım atamamakta kararlı olduğu ve en kötüsünü hesap ederek sağ bek alternatifini bulduğu öğrenildi. Eğer Gökhan ayrılırsa, sarı-lacivertliler, Barcelona’da Dani Alves’in yedeği olan Brezilyalı Douglas’ı kiralayacak.

Golcü arayışı sürüyor
Kulübeye golcü arayan Fenerbahçe genç ve gelecek vadeden isimlerle temaslarına devam ediyor. Partizan’da top koşturan 19 yaşındaki Ivan Saponjic’in peşinde koşan sarı-lacivertliler, Fransa 2. Lig takımlarından Le Havre’den Mousset’i de takibe aldı.
Bedavaya gidemezsin
Fenerbahçe, bonservissiz olarak ayrılmak isteyen Diego Ribas’ın bu talebini geri çevirdi. Sambacının menajerliğini de yapan babasının bedavaya ayrılma isteğine yönetim, “Gitmek istiyorsanız bedelini ödemek zorundasınız” cevabını verdi.
Emenike’ye kapı açık
West Ham’dan geri dönen Emenike’yi kadroda düşünmeyen Fenerbahçe, Nijeryalı golcüye “Kendine kulüp bul” talimatı verdi. Katar ve Çin’den talipleri olan Emenike için sarı-lacivertlilerin 5 milyon avro bonservis bedeli istediği öğrenildi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...