Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslı Enver evliliğe hazır degil !

Düzenleyen:
Aslı Enver evliliğe hazır degil !

MAGAZİN Haberleri

Haziran ayında evlenecekleri konuşulan Murat Boz ile Aslı Enver’in bu planı başka bir bahara kaldı. Bu durumun nedeni ise Birkan Sokullu ile 3 yıllık evliliğini yeni bitiren Enver’in evliliğe kendine hazır hissetmemesi…

Murat Boz ile Aslı Enver cephesinden yeni gelişme! ‘Kardeşim Benim’ filminin setinde sürpriz bir şekilde ilişki yaşamaya başlayan iki ünlü ismin, kısa sürede evlilik kararı aldıkları söylenmişti. Hatta Murat Boz’un geçen mayıs ayında Aslı Enver’i doğum gününde ailesinden isteyeceği konuşulmuştu. Ancak gecede ne bir kız isteme ne de nişan oldu. Yeniköy’de tuttukları evde birlikte yaşamaya başlayan çiftin evlilik fikrini bir süreliğine askıya aldığı iddia edildi. Bu kararın alınmasın da en büyük etken ise Aslı Enver oldu. Birkan Sokullu ile olan 3 yıllık evliliğini geçen yıl ağustos ayında sonlandıran Aslı Enver’in evliliğe şimdilik sıcak bakmadığı öğrenildi. Bir an önce evlenip çoluk çocuğa karışmak isteyen Murat Boz’un aksine Enver, sevgilisinden biraz daha zaman istedi.  

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...