Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

6 terörist daha öldürüldü

Düzenleyen:
6 terörist daha öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri, Nusaybin ve Şırnak’ta devam eden terörle mücadele operasyonlarında, 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıkladı.

TSK’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada, Nusaybin’de operasyon bölgesinden kaçmaya çalışan bir teröristin etkisiz hale getirildiği, Şırnak’ta devam eden operasyonda ise 5 bölücü terör örgütü mensubunun öldürüldüğü 1 teröristin de teslim olduğu kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre bu güne kadar terörle mücadele operasyonlarında Nusaybin’de 495, Şırnak’ta ise 468 bölücü terör örgütü mensubu terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan bir diğer açıklamada ise, Mardin’in Midyat ilçesinde 25 Mayıs 2016 tarihinde Anıtlı Jandarma Karakol Komutanlığına, bombalı araç ile gerçekleştirilen saldırı olayı ile ilgili beş şahsın yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi. Irak’ın kuzeyi Sinath-Haftanin bölgesinde de, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaraların, icra edilen hava harekatı ile imha edildiği belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...