12 terörist etkisiz hale getirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
12 terörist etkisiz hale getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Genelkurmay Başkanlığı, Mardin, Şırnak ve Hakkari’de devam eden operasyonlarda toplam 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Mardin’in Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonda, operasyon bölgesinden kaçmaya çalışan üç bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, bölgeden kaçmaya çalışan teröristler tarafından beş binanın yakıldığı ve 22 el yapımı patlayıcının imha edildiği kaydedildi. 
Şırnak'ta devam eden operasyonda ise altı bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği, dört Kaleşnikof piyade tüfeği, 36 şarjörü ve 2 bin 25 fişeği, bir tabanca, bir şarjörü ve 15 fişeği, üç el bombası, bir keskin nişancı tüfeği dürbünü ve muhtelif tıbbi malzemenin ele geçirildiği belirtildi. Ayrıca Şırnak’ta icra edilen operasyonda çıkan çatışmada, iki bölücü terör örgütü mensubu teröristin de ölü olarak ele geçirildiği ifade edildi. Hakkari’de devam eden operasyonlarda bir bölücü terör örgütü mensubu teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...