Fatma öğretmenin cesedini valizle böyle taşımış!

Düzenleyen:
Fatma öğretmenin cesedini valizle böyle taşımış!

YAŞAM Haberleri

Tuzla’da öldürülen öğretmen Fatma Kayıkci cinayetine ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde gerçek isminin Atalay F. olduğu öğrenilen katil zanlısı tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı’nın cesedini valizle taşırken görülüyor.

Cesedi Tuzla'daki evinin yakınlarında bulunan iki çocuk annesi kayıp tarih öğretmenini öldürdüğü iddia edilen zanlının, Ankara'da 2 kişinin öldürülmesi olayına da karıştığı tespit edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Fatma Kayikci'nin öldürülmesi olayıyla ilgili yürüttüğü soruşturma çerçevesinde şüphelinin kendisini F.A. olarak tanıttığını ancak asıl adının A.F. olduğunu belirledi.
Zanlının ayrıca, 16 Eylül 2013'te o dönemki Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı tespit edildi.

Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay F'nin olaydan sonra sahte kimlikle Yunanistan'a kaçtığı ve bir süre sonra İstanbul'a gelerek burada yaşamaya başladığı ve çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı, yakalanmamak için de girdiği işlerde sigorta yaptırmadığı öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
- Cinayet
Yalıboyu Caddesi Postane Mahallesi Tarih Sokak Yenilmez Apartmanında oturan Fatma Kayikci'nin evinden gelen bağrışma sesleri üzerine komşuları durumu polise bildirmişti.
Kimsenin bulunmadığı dairede bazı eşyaların dağınık olduğunu gören polis ekipleri, tarih öğretmeni olduğu ve özel ders de verdiği öğrenilen iki çocuk annesi Kayıkçı'nin cesedini 28 Mayıs'ta evinin yakınında çalılıkların arasında bulmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...