Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması!

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan Gökhan Gönül açıklaması!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu Gökhan Gönül’ün sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatarak, “Bitsin sona bakarız” dedi.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, Bursa’nın Orhaneli Kaymakamlığı Proje Ofisi'nin hazırladığı ‘Sen geleceksin’ projesi kapsamında Orhaneli Beşiktaşlılar Derneği’nin desteğiyle onarılan ve tefriş edilen Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfının açılış törenine katıldı. Törenin ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Başkan Orman, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, Ziraat Türkiye Kupası Finalinin ardından yaptığı, “Bu ligin şampiyonunu da, küme düşenini de hakemler belirledi” açıklamalarının hatırlatılması üzerine, “Çok hayırlı güzel bir gün içindeyiz. Hayırsız konulardan konuşmak istemiyorum. Bugünün gündemi değil. Güzel bir iş için geldik. Bizim buraya gelmemize vesile olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 
Bir basın mensubunun, ‘Beşiktaş taraftarı Mario Gomez’in durumunu merak ediyor’ söylemine Başkan Orman, “Ben de merak ediyorum” yanıtını verdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ismi Beşiktaş ile anılan Gökhan Gönül’e ilişkin sorulara ise, “Anlaşma olsaydı imzalar atılırdı. O zaman da siz duyardınız. Gökhan’ın sözleşmesi devam ediyor. Bitsin sonra bakarız” şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...