Gaziantep'teki terör operasyonunda 17 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Gaziantep'teki terör operasyonunda 17 tutuklama

GÜNDEM Haberleri  / AA

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında DBP sözde il yöneticisi Demet P. ile bazı kurum ve kuruluşlarda memur olanların da bulunduğu 17 kişi tutuklandı.

Gaziantep'te terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) sözde il yöneticisi Demet P. ile bazı kurum ve kuruluşlarda memur olanların da bulunduğu 17 kişi tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 25 Mayıs'ta, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, PKK/KCK terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 17 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Aralarında Gaziantep'teki kamu kurum ve kuruluşlarıyla bazı özel kuruluşlarda görev yapan memur ve öğretmenlerle, üniversite öğrencileri ile DBP sözde il eş başkan vekili Demet P'nin de bulunduğu şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...