Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Acemi askerin cesedi balıkçı ağlarına takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: iHA
Acemi askerin cesedi balıkçı ağlarına takıldı

GÜNDEM Haberleri  / iHA

Çanakkale 116. Jandarma Er Eğitim Alayı’nda acemi asker olarak vatani görevini yapan Turan Er’in cansız bedeli bugün balıkçıların ağına takıldığı haberi, Bilecik'te yaşayan ailesini perişan etti.

İddialara göre, Çanakkale'da askerlik yapan Turan Er'in, dün gece yapılan sayımda birliğinde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Turan Er’in birlikteki komutanları acemi askeri bulmak için seferber oldular. Bu sabah Çanakkale açıkların balıkçıların ağına takılan erkek cesedinin, yapılan incelemeler sonrası Turan Er’e ait olduğu tespit edildi. Turan Er’in Bilecik Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi No:51/1'de ikamet eden ailesine acı haberi 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında görevli bir binbaşı ve bir yüzbaşı verdi. Turan Er’in abisi Ramazan Er baygınlık geçirirken diğer abisi Tuncay Er ise; camları yumruklaması sonucu bileklerinde kesik oluştu. Baba Ökkeş Er ve anne Perihan Er, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilirken, bayılan ve yaralanan abi Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Eli kesildiği için kapını önüne dökülen abi Tuncay Er'in kanlarını ise; şehidin bir arkadaşı tarafından fırça ile temizledi.

Turan Er'in neden ve nasıl hayatının kaybettiği konusunda tam bir bilgi edinilemedi. Cuma günü Çanakkale’de yemin edecek olan acemi er Turan Er’in ailesinin de Çanakkale’ye gitmek için hazırlık yaptıkları ve aslen Gaziantepli olan ailenin cenazeyi memleketlerine defnedileceği öğrenildi.

Öte yandan Turan Er’in sosyal medya hesabında “Kimseye sırtını dayamana gerek yok tek başına da ordu olabilirsin yaşamak için yalvarmana da gerek yok zaten eninde sonunda öleceksin” ve “Hayata dair hiçbir reaksiyon gösteremeyeceğin yer iki metre tahtanın içi ise o zaman dikkat edeceksin gidiş şekline” paylaşımlar gözleri çarptı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...