Fırtına’da usta işi hesap

Düzenleyen:
Fırtına’da usta işi hesap

SPOR Haberleri

Bordo-mavililer kadroya 7-8 transfer yapacak, en fazla 3 oyuncuya bonservis ödenecek

UEFA kriterleri sebebi ile zor durumda olan Trabzonspor, gelecek sezonun kadrosunu yapılandırmak için ince eleyip sık dokuyor. Teknik Direktör Ersun Yanal ve ekibinin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren bordo-mavili yönetim transfer bütçesini 17 milyon avro (55 milyon lira) olarak belirledi. Bordo-mavililer, toplamda 7-8 transfer yapıp bu transferleri sezon öncesi kampına yetiştirmeye çalışıyor. Bonservisi elinde olan ve kaliteli oyunculara transfer sezonunun başlamasından sonra imza attıracak olan Trabzonspor'un en fazla 2-3 oyuncuya az miktarda bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu da yaptığı açıklamada, "Bütçe disiplinine uymak zorundayız. Ersun Hoca, kulübün içinde bulunduğu durumu biliyor. Daha çok transfer bedeli ödemeden oyuncu alma yoluna gideceğiz" diye konuştu.

Erkan İsveç'i salladı
İsveç Milli Takımı ile EURO 2016'ya hazırlanan Erkan Zengin ülkesinde gündem oldu. "İsveç'te depresif bir hava var. Türkiye'de bir tane bile gazetecinin oyuncuları eleştirdiğini görmedim" diyen Erkan'ın açıklamalarına İsveçli gazeteciler, "Bizden onların amigoları olmamızı istiyor ama kusura bakma Erkan, biz gazeteciyiz" şeklinde tepki gösterdi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...