Güneş’i gördü!

Düzenleyen:
Güneş’i gördü!

SPOR Haberleri

Egosuyla kendine bile zarar veren bir kimliğe sahip olan Ricardo Quaresma, şampiyonluğu yaşadı, milli takımda farklı hava yakaladı. 1 gol attığı Norveç maçının adamıydı

Beşiktaş adına bu sezon kazanım dolu bir yıldı… Takım bazında şampiyonluk gelirken, bireysel bazda da kürsüye çıkan önemli isimler ve değerler vardı. Onlardan birisi de Ricardo Quaresma’ydı. Kariyerinde inişli çıkışlı bir grafik olan Portekizli yıldız, 2012 yılının yazında yani Beşiktaş’ın FEDA dediği sezonda en kötü günlerinden birini yaşadı. Kadro dışı kaldı ardından Dubai günleri başladı. Aynı Quaresma taraftarıyla çok farklı bağ kurduğu Beşiktaş’a sezon başında yeniden döndü… En büyük avantajı ise Şenol Güneş gibi bir teknik adama sahip olmasıydı.
Umutları yükseltti
Sezona iyi başladı, ancak Trabzonspor maçında hırsının kurbanı olup gereksiz kırmızı kart gördü. Zaman zaman yedek kalmayı problem yaptı ama Güneş egosu yüksek ismi başarı ve sabır potasında eritmeyi bildi. Sonunda kazanan hem Beşiktaş hem Quaresma hem de Portekiz Milli Takımı oldu… Q17, EURO2016 hazırlıklarında önceki gün Norveç ile yapılan ve 3-0 kazanılan maçta ilk golü attı, basından övgü aldı… Maçın adamı seçilen Quaresma’dan beklentiler ve umut da kat be kat arttı.

597 gün sonra

Ricardo Quaresma’nın Portekiz Milli Takımı’ndaki son golü 11 Ekim 2014’te Fransa ile oynanan ve 2-1 kaybedilen hazırlık maçındaydı. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...