Van Persie: Gelmez olaydım

Düzenleyen:
Van Persie: Gelmez olaydım

SPOR Haberleri

Adı Çin kulüpleriyle anılan ama aklı Avrupa’da olan RvP, “Fenerbahçe’ye gelmem büyük bir hataydı. Transferdeki bu tercihim kariyerime büyük bir darbe oldu” dedi

M.EMİN ULUÇ

Manchester United’da vatandaşı Louis van Gaal’ın yüzüne bakmadığı, Avrupa’da talibinin olmadığı dönemde Fenerbahçe’nin 6 milyon avro’luk teklifini uçarak kabul eden Robin van Persie şimdi bin pişman. Sarı-lacivertlilerde bekleneni veremeyen, sahadaki performansından ziyade Vitor Pereira’yla yaşadığı tartışmalarla gündeme gelen Hollandalı, “Bu transfer kariyerimi olumsuz yönde etkiledi. Keşke hiç gelmeseydim” dedi. Bugüne kadar Fenerbahçe’ye gelen lejyonerlerin aksine büyük bir pişmanlık içinde olan RvP, menajerine dert yanarken, Avrupa’da bir kulüpte oynamak istediğini de vurguladı. Pereira’nın takımda kalmasının netleşmesiyle ayrılmayı kafasına koyan Van Persie’nin gitme talebini yönetime de iletti.
Teklif alıyor ama!
Fenerbahçe’ye geldikten sonra Hollanda Milli Takımı’ndaki yerini kaybeden Robin van Persie’nin hedefi yeniden Avrupa’ya dönmek ve işinin bitmediğini gösterip milli formayı geri kazanmak. Ancak bu sadece istemekle olmuyor. Zira hem Fenerbahçe’nin hem de RvP’nin para hesapları Avrupa ihtimalini düşüyor. Yönetim, Hollandalı yıldızı astronomik tekliflerle kapıya dayanan Çin kulüplerine satmak isterken, Van Persie de Fenerbahçe’de kazandığı 6 milyon avro’nun altına inmek istemiyor. Bu şartlarda transfer pek mümkün görünmüyor. Çünkü ortada ne Fenerbahçe’ye istediği bonservisi ne de RvP’ye bu maaşı verecek Avrupalı bir talip var. Hollandalı için Avrupa arenası ancak Fenerbahçe’de kalırsa mümkün görünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...