Elazığ'daki terör operasyonunda çok sayıda HDP'li gözaltında

Düzenleyen:
Elazığ'daki terör operasyonunda çok sayıda HDP'li gözaltında

GÜNDEM Haberleri

PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Çelik ve eski HDP İl Başkanı Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı

Elazığ'da terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda, DBP İl Başkanı Nafiz Koç, HDP merkez İlçe Başkanı Semra Çelik, eski HDP İl Başkanı Yunus Güneş'in de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 8 adrese operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında DBP İl Başkanı Koç, HDP Merkez İlçe Başkanı Çelik, eski HDP İl Başkanı Güneş ile 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 seçimlerinde HDP'den Elazığ milletvekili adayı olan İbrahim Bingöl'ün de bulunduğu 7 kişi gözaltına alındı.
Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürülen şüphelilerin işlemleri sürüyor.
Söz konusu adreslerde yapılan aramada örgütsel doküman da ele geçirildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...