Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Paris Saint Germain'in yıldızı gözaltında

Düzenleyen:
Paris Saint Germain'in yıldızı gözaltında

SPOR Haberleri

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in(PSG) 1992'li defans oyuncusu Serge Aurier, yine bir olaya karıştı. Fransız oyuncu, sabaha karşı bir gece kulübünden çıkarken polise hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Paris Saint Germain'in defans oyuncusu Serge Aurier'e gözaltı şoku! Fransız basınında yer alan haberlere göre, lig şampiyonu PSG'nin Fildişi Sahilli sağ beki Aurier, Champs Elysees'deki bir gece kulübünden sabah saatlerinden çıkarken, bölgede bulunan polislere hakaret etti ve hafif şiddet uyguladı. Bunun üzerine Aurier'in gözaltına alındığı kaydedildi.

KADRO DIŞI KALMIŞTI

PSG'de bu sezon başarılı bir performans gösteren Aurier, daha önce de arkadaş ortamında yaptığı ve daha sonra sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanan bir konuşmasında, PSG Teknik Direktörü Laurent Blanc ve başta Zlatan Ibrahimovic olmak üzere takım arkadaşları hakkında aşağılayıcı ve hakaret içeren kelimeler kullanınca kadro dışı bırakılmıştı.

Olayın ardından Fransa basınına konuşan 23 yaşındaki futbolcu, "aptalca ve özrü kabul edilmez bir iş" yaptığını belirterek, Blanc ve takım arkadaşlarından özür dilemişti.

BAŞI HEP DERTTE

Fildişi Sahili doğumlu ve Paris'te büyüyen futbolcunun, takım arkadaşlarına hakaret ettiği gerekçesiyle geçen yıl da başı derde girmişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...