Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü istemiyor!

Düzenleyen:
Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ü istemiyor!

SPOR Haberleri

Aziz Yıldırım, son günlerde adı sıkça Beşiktaş'la anılan Fenerbahçe'nin milli yıldızı Gökhan Gönül için "Canı isterse oynuyor böyle futbolcu istemiyorum" diyerek ret yanıtı verdi.

O zamanki adıyla Gençlerbirliği Oftaş'tan 2007 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan Gönül'ün sözleşmesi bugün itibariyle sona eriyor. Herkesin merak ettiği konu şu: Sarı-lacivertli takım Gökhan Gönül'ün sözleşmesini uzatacak mı?

FENERBAHÇE'DE KALMAK İSTİYOR

İsmi Beşiktaş ile anılan hatta Beşiktaş'a imza attığı iddia edilen Gökhan Gönül ile ilgili Fenerbahçe cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Daha önce çıkan transfer haberlerini yalanlayan Gökhan Gönül Fenerbahçe'de kalmak istiyor.

"KENDİ CEBİMDEN ÖDERİM"

Fenerbahçe yönetiminin menajersiz görüşelim talebine olumlu yanıt veren Gökhan Gönül yönetime "Menajer ücretimi kendi cebimden öderim" teklifinde bulundu. Bu gelişmelere rağmen Başkan Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ün takımda kalmasına sıcak bakmıyor.

AZİZ YILDIRIM İSTEMİYOR

Ali Yıldırım, Gökhan Gönül ile sözleşmeyi uzatalım demesine rağmen Başkan Aziz Yıldırım'ın Gökhan Gönül için "Canı isterse oynuyor böyle futbolcu istemiyorum" diyerek ret yanıtı verdi. Aziz Yıldırım Gökhan Gönül'ün kaburgası kırıldığı dönemde bile kendisine inanmadı ve Gönül'ün bilerek oynamadığını düşünüyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...