Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bir kayıp çocuk haberi de Sakarya'dan

Düzenleyen:
Bir kayıp çocuk haberi de Sakarya'dan

YAŞAM Haberleri

Sakarya’nın Pamukova ilçesinde evin önünde oyun oynarken kaybolan 4 yaşındaki Ecrin Acar’ı bulmak için dün geceden beri devam eden arama çalışmalarında herhangi bir sonuç elde edilemedi.

Aile, küçük Ecrin’in kaçırılma ihtimali üzerine yoğunlaştı. Pamukova ilçesi Yenice Mahallesi’nde tren istasyonu yakınında bulunan evlerinin önünde en son oyun oynarken görüldükten sonra kayıplara karışan 4 yaşındaki Ecrin Acar’ın bulunması için mahalleli dün akşam saatlerinden itibaren seferber oldu. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE) ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarında, evin hemen yanından geçen sulama kanalı, suyu çekilerek didik didik arandı. Sabah saatlerine kadar devam eden çalışmalar sonucunda herhangi bir sonuç elde edilemedi. Ekipler arama çalışmalarını tamamlarken, aile küçük kızlarının kaçırılma ihtimali üzerine yoğunlaştı. 

“ŞU ANDA TEK KORKUMUZ KAÇIRILDIĞI” 
Dün geceden beri aramadıkları yer kalmadığını söyleyen baba Ferdi Acar, “Akşamüzeri kardeşi ve abisiyle erik yemiş kapının önünde, 10 dakika sonra annem göremeyince abim kanala atlamış hemen, kanalda aramaya başlamış. Bende işten geliyordum Adapazarı’ndan öyle haberim oldu. O saatten bu saate arıyoruz, kanalın girip çıkmadığımız hiçbir noktası kalmadı. Kanaldan umudumuzu kestik. Bu saate kadar kanalda bir yerde olmuş olsaydı çıkardı, kesin demesem bile eminiz. Her yeri aradık şu anda tek korkumuz, düşüncemiz kaçırıldığından başka da bir şey yok” dedi. 

“ÇARESİZ BİR ŞEKİLDE BEKLİYORUZ” 
Ecrin'i en son istasyonda gördüklerini ifade eden baba Acar, “İstasyon kenarında bir ablamız görmüş, ondan sonra da bir daha görünmedi. Emniyet birimleri her yerde arıyor şuanda. Çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Şuanda herkes araştırıyor, tanımadığımız insanlar bile ‘ne yaptın bulabildin mi’ diye bana soruyor” diye konuştu. 
Bir kayıp çocuk haberi de Sakarya'dan
KAYBOLMADAN ÖNCE ERİK TOPLAMAYA GİTMİŞLER 

Kaybolmadan hemen önce kardeşi Ecrin Acar ile erik toplayıp yediklerini belirten Polat Acar, “Gezmeye gittik, eriklerimizi yedikten sonra döndük. Ecrin ile Muhammet oyun oynamak için eve girdi. Daha sonra ben arkadaşımın yanına gittim, geldiğimde Ecrin kaybolmuştu” ifadelerini kullandı. 

SULAMA KANALI DİDİK DİDİK ARANDI 
Evin yanından geçen DSİ’ye ait sulama kanalına düşmüş olabileceği ihtimali üzerine, kanal içerisindeki sular vidanjör yardımıyla çekilerek aransa da küçük Ecrin bulunamadı. Sabaha kadar arama çalışmaları yaptıklarından bahseden aynı mahallede yaşayan bir kişi, “Her yerde aradık, sabaha kadar dolaştık ama bulamadık. Şu anda içimiz yanmıyor, o kesin bulunacak, bir yerde bulunacak” dedi. 

KAÇIRILMA İHTİMALİ 
AFAD ve UMKE ekipleri arama çalışmalarını sonlandırırken, çalışmalardan sonuç elde edemeyen aile, küçük Ecrin’in kaçırılma ihtimali üzerine yoğunlaşırken, polis ekipleri konuyu her yönüyle araştırıyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...