Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başkan açıkladı! Serdar Aziz'e resmi teklif

Düzenleyen:
Başkan açıkladı! Serdar Aziz'e resmi teklif

SPOR Haberleri

Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Serdar Aziz için iki teklif geldi. Biri Fulham, diğeri Beşiktaş. Teklifler beklentimizin altında. Biraz daha bekleyeceğiz." dedi.

Sakatlığı nedeniyle bu sezon sıkıntılı bir dönemi geride bırakan Serdar Aziz'i, İtalya'nın Inter Kulübü'nün ardından yurtdışından isteyen ikinci kulüp de belli oldu. "Serdar Aziz'in Premier Lig'de oynamasını isterim" açıklamasını yapan Bursaspor Başkanı Ali Ay, tecrübeli stoperin peşinde bir İngiliz ekibinin olduğunu ilk kez açıkladı.

"BİZE GELEN İKİ CİDDİ TEKLİF VAR"

Bursa Hakimiyet'e konuşan Ali Ay, "Serdar Aziz'le ilgili bize gelen iki ciddi teklif var. Birisi İngiliz ekibi Fulham, diğeri de Beşiktaş. Teklifte sundukları rakamlar şu anda bizim beklentilerimizin altında. Bir süre daha bekleyeceğiz" dedi.

"İSMAİL ERTEKİN'LE GÖRÜŞTÜK"

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Ali Ay, Bandırmaspor'u PTT 1'nci Lig'e çıkaran teknik direktör İsmail Ertekin'le toplantı yaptıklarını söyledi. Ali Ay, "İsmail hocamızın Bandırmaspor'u çalıştırması bizim için bir avantaj. Gençlerimizi burada kullanmak arzusundayız. Onlar elbette ki Bursaspor forması giyecek. Ama biraz daha tecrübe kazanmaları gerek. İsmail Hocamızla konuştuk. Belirli bir mesafe aldık. Hamza hocamızla da karar verdikten sonra bazı oyuncularımızı kiralık olarak Bandırmaspor'a göndereceğiz" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...