Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Akar'dan Batı'ya tepki: İttifak kurulurken verilen sözler birer ahittir

Düzenleyen:
Akar'dan Batı'ya tepki: İttifak kurulurken verilen sözler birer ahittir

GÜNDEM Haberleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, TSK’nın bölgedeki ittifaklara destek verdiğini belirterek, “Ancak unutulmamalıdır ki ittifaklar kurulurken verilen sözler ve varılan mutabakatlar karşılıklı birer ahittir” dedi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadele konusunda mesajlar veren Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri, en öncelikli görev olarak terörle mücadele harekatını siyasi direktif doğrultusunda büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürmektedir. Mücadelemiz etnik ve mezhep ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızın güvenliği sağlanana ve terör bitene kadar devam edecektir” diye konuştu.

Orgeneral Hulusi Akar, konuşmasında Batı'ya yönelik eleştirilerde bulundu.

Akar, TSK'nın bölgede ve dünyada barış ve istikrarın sağlanması için kurulan ittifaklara destek sağladığını belirterek, "Ancak unutulmamalıdır ki ittifaklar kurulurken verilen sözler ve varılan mutabakatlar karşılıklı birer ahittir" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...