Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümüşdağ'dan Volkan Babacan açıklaması

Düzenleyen:
Gümüşdağ'dan Volkan Babacan açıklaması

SPOR Haberleri

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktörleri Abdullah Avcı ve Milli kaleci Volkan Babacan için çıkan transfer söylentilerinin asılsız olduğunu açıkladı. Edin Visca'ya ise hem Türkiye'den hem de Premier Lig'den teklif geldiğini bildirdi.

Bayrampaşa Stadı'nda katıldığı bir organizasyonda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gümüşdağ, Galatasaray'ın Abdullah Avcı için teklifte bulunduğu yönündeki iddianın hatırlatılması üzerine, "Bize gelen herhangi bir teklif yok. Böyle bir teklifin yapılması da hoş olmaz. Abdullah Avcı'nın bizimle 1 yıl daha sözleşmesi var." dedi.
Gümüşdağ, Beşiktaş'ın ilgilendiği öne sürülen Volkan Babacan için siyah-beyazlı kulüpten bir teklif almadıklarını belirterek, "Volkan Babacan için Beşiktaş ya da başka bir takımdan teklif gelmedi. Fakat bana kalırsa yurt dışından teklifler olacaktır. Edin Visca'ya hem Türkiye'den hem de Premier Lig'den teklifler var." ifadelerini kullandı.
UEFA Avrupa Ligi'ne gidecekleri için mevcut kadrolarını korumak istediklerini dile getiren Göksel Gümüşdağ, "Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızı gençleştirme konusunda çalışmalarımız var. Eren Albayrak'tan sonra Altınordu'dan genç kardeşimiz Cengiz Ünder'i de kadromuza kattık." diye konuştu.
Gümüşdağ, Fransa'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'nda milli takıma başarı dileklerinde bulunurken, "İnşallah finale yükselip kupayı getirirler. Milli takım iyi bir hava, iyi bir ruh yakaladı. O beraberliği sahaya da yansıtıyorlar. Umarım hepsi Avrupa Şampiyonası'nda gururumuz olur. Türkiye'ye yakışan bir başarıyla döneceklerdir. Umut ediyorum ki hazırlık maçlarındaki performans resmi maçlara da yansır ve Türkiye'nin gururu olurlar." değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...