Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meral Akşener: 19 Haziran'da o kurultay zorunlu olarak yapılacaktır

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Meral Akşener: 19 Haziran'da o kurultay zorunlu olarak yapılacaktır

GÜNDEM Haberleri  / AA

Eski MHP milletvekili Akşener, "Arkadaşlarımızın canı ister katılır, canı istemez katılmaz, ona bir şey diyemeyiz, ama 19 Haziran'da o kurultay hukuka uygun ve zorunlu olarak yapılacaktır." dedi.

Eski MHP milletvekili Meral Akşener, Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenecek miting için Sinop'a gelen Akşener, bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çağrı heyeti tarafından alınan tüzük kurultayı kararına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akşener, MHP yönetimin koltuklarından kalkmamak için büyük gayret gösterdiğini belirtti.

Akşener, 19 Haziran'da yapılacak tüzük kurultayına partinin Genel Başkanı ve parti yönetimin katılmamasının hiçbir problem yaşatmayacağını vurgulayarak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Bu hukuk prosedürünü başlatan Sayın Genel Başkan. İlla genel merkezin gelmesi, konuşma yapması, öyle bir manası yok bu işin. Yani bütün partilerin en üst organı genel kuruldur. Kongre veya kurultay dediğimiz, genel kuruldur. Onun üstünde hiçbir makam yok. Genel merkezin ancak yapabileceği şey şudur, delegelerin kurultaya katılmasını engellemek için çeşitli söylemler geliştirebilirler ama bizim üst kurul delegelerinin bu tuzağa düşmeyeceğine adım gibi eminim."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...