Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AB Komisyonu'ndan Fransa'daki çalışma yasasına destek

Düzenleyen: / Kaynak: AA
AB Komisyonu'ndan Fransa'daki çalışma yasasına destek

DÜNYA Haberleri  / AA

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Fransa’da aylardır tartışma konusu olan çalışma yasa tasarısına destek verdi.

Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Fransa’da aylardır tartışma konusu olan çalışma yasa tasarısına destek verdi. Juncker, tasarıdaki değişikliklerin abartılmaması gerektiğini, "değişikliklerin iş haklarına karşı bir saldırı olmadığını" söyledi.

Paris’te Cumhurbaşkanlığı Basın Derneği tarafından düzenlenen yemeğe katılan Juncker, Fransa’daki gelişmeleri yakından takip ettiğini söyleyerek, çalışma yasa tasarısının en çok tepki çeken ikinci maddesi ile yasalaşmasının gerekli olduğunu ve arzulanan reformu gerçekleştirebileceğini ifade etti.

"Bir grevi bitirebilmeyi bilmek gerekir"

Fransa’yı iyi tanıdığının altını çizen Juncker, onlarca yıldan bu yana Fransız iş yaşamının gelişimini yakından takip ettiğini ve bu nedenle tasarıya karşı verilen tepkilere şaşırmadığını söyledi. Juncker'in "değişikliklerin iş haklarına bir saldırı olmadığı" değerlendirmesinde bulundu.

Fransa’nın ekonomisini düzlüğe çıkarması için 2012'den beri bir dizi ev ödevi çıkaran Komisyon’un başında olan Juncker, Fransa’daki gösteri ve grevlere de değinerek, "Bir grevi bitirebilmeyi bilmek gerekir" ifadesini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...