Şifre Fas Aslan

Düzenleyen:
Şifre Fas Aslan

SPOR Haberleri

Galatasaray yönetiminin dirsek temasında olduğu Türkiye Futbol Direktörü, sarı-kırmızılılara transfer konusunda hedef gösterdi. İspanya'da bu sezon 17 gol atan Faslı isim için harekete geçildi

Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasıyla santrafor pozisyonunda bir hayli sıkıntı çeken Galatasaray, mutlaka iki kaliteli golcüyü kadrosuna katma hedefinde. Finansal Fair Play kuralları sebebiyle, maliyeti fazla olan oyunculardan uzak duran sarı-kırmızılı yönetime, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'den öneri geldi. Başkan Dursun Özbek ve kurmaylarının temasta olduğu tecrübeli teknik adam, İspanya'nın Granada takımında forma giyen Youssef El Arabi için "Fas Aslanı'nı Florya'ya getirmelisiniz" dedi. Terim'in talimatı doğrultusunda harekete geçen Futbol Direktörü Cenk Ergün, golcü oyuncuya Fas Milli Takımı'ndan arkadaşı Nordin Amrabarat vasatısıyla ulaştı. El Arabi ile telefonda ön görüşme yapan, Ergün'ün, 29 yaşındaki futbolcuya "Seni İstanbul'a getirmek istiyoruz" dediği öğrenildi.
Pozzo ile görüşülecek
Youssef El Arabi'den olumlu geri dönüş olan sarı-kırmızılıların, transferi kesin olarak gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde Granada, Udinese ve Watford kulüplerinin sahibi Giampaolo Pozzo ile masaya oturcağı belirtildi. Bu üç kulüp arasında her an oyuncu değişiklikleri olması muhtemel durumda ve bu sebeple şu an bazı kaynaklarda Faslı futbolcunun Granada'dan, Udinese'ye geçiş yaptığı belirtiliyor ancak bu olay G.Saray için herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Öte yandan İtalyan oyuncu Giuseppe Rossi'nin de sarı-kırmızılıların listesindeki bir başka golcü olduğu ifade edildi. Bonservisi Fiorentina'da olan 29 yaşındaki İtalyan, geçen sezonun ikinci yarısında İspanyol takımı Levante'de forma giydi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...