Rodellaga bombası

Düzenleyen:
Rodellaga bombası

SPOR Haberleri

Bordo-mavili ekip futbolcuyla her konuda anlaştı, Ege kulübüyle kıran kırana pazarlık var

Akhisar Belediyespor forması giyen Hudo Rodallega'nın Trabzonspor'a transferi an meselesi. Trabzonspor'un oyuncu ile her konuda anlaştığı ancak Akhisar Belediyespor ile bonservis görüşmelerinin sürdüğü belirtildi. Trabzonspor'un Rodallega'ya karşılık, Akhisar Belediyespor'a Özer Hurmacı ve Yatabare isimlerini önerdiği sızan bilgiler arasında. Karadeniz ekibinin bir diğer teklifi ise 1 milyon avro ve Özer Hurmacı şeklinde oldu. 30 yaşındaki Kolombiyalı golcü oyuncu 2015 yılında Fulham'dan Akhisar Belediyespor'a transfer olmuştu.  Bu sezon Süper Lig'de 34 maçta 17 gol atan oyuncuyla G.Saray ve Bursaspor da yakın temastaydı. Fakat futbolcunun Trabzonspor'da oynamak istediği belirtildi. 
Aatıf şoke etti
Sivasspor'un küme düşmesiyle birlikte Aatif Chahechouhe'nun da peşine düşen bordo-mavililer ummadığı bir şok yaşadı. Ersun Yanal'ın, "Takımıma kuracağım sistem için önemli bir oyuncu" dediği ve alınmasını çok istediği futbolcu Osmanlıspor'da oynamak istediğini açıkladı. Gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Osmanlıspor da Aatif'ı çok istiyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de bu oyuncunun transferi için temasa geçmesi bordo-mavililerin umutlarını büyük ölçüde rafa kaldırdı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...