Aman denge bozulmasın

Düzenleyen:
Aman denge bozulmasın

SPOR Haberleri

İstisnai Gomez dışındaki oyuncuları 1-1.8 milyon avro arasında tutan siyah-beyazlılar bu ince çizgisini aşmak istemiyor

Son yıllarda biraz da ekonomik mecburiyetten transferde tasarruflu ve dengeli bir politika izleyen Beşiktaş Kulübü aynı geleneği sürdürme düşüncesinde… Mevcut kadrosunu büyük oranda koruyacak olan ve takıma 3-4 takviye yapmayı düşünen siyah-beyazlılarda geçen sezon için en yüksek barem 1.8 milyon avro. Mario Gomez ise istisnai. Sıfır bonservis maliyeti ödenen Gomez bonusları hariç geçen sezon 3.5 milyon avro aldı. Gomez sonrası siyah-beyazlı takımda en fazla yıllık ücreti olan isim ise geçen sezon için 1.768 bin avro ile Ricardo Quaresma’ydı. Yönetim bu sezon da aynı uygulamayı genel anlamda devam ettirme düşüncesinde…
Psikolojik faktörler
Keza teknik ekip de aynı fikre sahip. Nedeni ise takım içerisindeki dengenin bozulmaması ve futbolcuların psikolojik olarak olumsuz etkilenmemesi… Şu anda gündemdeki sıcak transfer gelişmesi Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül’ün durumu… Siyah-beyazlıların çok istediği Gönül’de yıllık 1.8 milyon avro baremi aşılıyor. Çünkü ona da özel oyuncu gözüyle bakılıyor. Başkan Fikret Orman’ın deyimi ile Türkiye’nin en iyi sağ beki olarak görülen ve Şenol Güneş’in çok istediği Gönül’ün sıfır bonservisinin olması artısı olarak görülüyor… Eğer Fenerbahçe ile devam etmezse Kartal’a imza atacak olan Gönül’ün yıllığı 2.250 bin avro’ya kadar çıkıyor. Nedeni ise imza parası… 

Beşiktaş’ın EURO2016 hesabı
Ve kadrolar belli oldu… Beşiktaş’tan tam 6 oyuncu Fransa’daki Avrupa Şampiyonası’nda boy gösterecek. Almanya Milli Takımı formasını giyecek Mario Gomez’in yeni sezonda da kadroda olmasını planlayan Kartal’da diğer isimler İsmail Köybaşı, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Cenk Tosun ve Portekiz adına mücadele edecek Ricardo Quaresma… Siyah-beyazlılar, hem ay-yıldızlı ekibe oyuncu vermekten mutlu hem de yıldızlarının Avrupa vitrininde değerlerini katlayacağı düşüncesinde.


FUTBOLCU    ÜCRETİ
Mario Gomez    3.5 milyon
Ricardo Quaresma     1.6 milyon
Jose Sosa    1.6 milyon
Gökhan Töre    1.6 milyon
Cenk Tosun     1.5 milyon
Veli Kavlak     1.5 milyon
Mustafa Pektemek     1.5 milyon
Tolgay Arslan    1.45 milyon
Rhodolfo    1.4 milyon
Oğuzhan Özyakup     1.4 milyon
Olcay Şahan     1.4 milyon
Andreas Beck    1.4 milyon
Tolga Zengin    1.3 milyon
Kerim Frei     1.1 milyon
Atiba Hutchinson     1 milyon
Necip Uysal     1 milyon
Dusko Tosic     950 bin
Milosevic     500 bin
Pedro Franco    500 bin
Alexis Delgado     350 bin
Günay Güvenç    175 bin

BU KEZ ARJANTİN’DEN…
Bir Gomez daha mı?

Mario Gomez’in takımda kalmak istediğini söylemesiyle rahatlayan Beşiktaş’a bir Gomez daha yazılıyor… O da Arjantin’in Lanus takımının 23 yaşındaki stoperi Gustavo Gomez… Porto'nun 6.3 milyon avro teklif ettiği oyuncuya Beşiktaş'ın daha yüksek rakam verdiği belirtiliyor.2019’a kadar mukavelesi bulunan oyuncunun bonservis haklarının yarısı Libertad'ta.
BURSA BAŞKANI AY AÇIKLADI
Fulham da Serdar’ı istiyor

Yerli pazarında Beşiktaş’ın gündemindeki 1 numaralı isim olan Serdar Aziz konusunda Bursaspor cephesinden açıklama geldi. Kulüp Başkanı Ali Ay, “Serdar Aziz’le ilgili bize gelen iki ciddi teklif var. Birisi İngiliz ekibi Fulham diğeri ise Beşiktaş. Teklifler bizim beklentilerimizin altında. Bir süre daha bekleyeceğiz” dedi. Serdar Aziz’in Kartal’ı istediğini belirtelim.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...